25 TL ye koca bir eğitim seti olsa olsa bayram hediyesi olur
Teşekkür ederim hocam paketinizi aldım. Bayramdan sonra başlayacağım derslere de. Neredeyse bedava(!) olan bu hizmet içinde teşekkür ederim.
İyi bayramlar herkese.
Hocam hoşgeldiniz öncelikle, teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Önce değer kat, para zaten arkasından gelir mantığında olanlardanım

Ne kadar çok kişiye fayda sağlarsak o kadar iyi, yabancı dil ülkenin kanayan yarası malum. Ama ilgiden çok memnunum, her yaştan insan İngilizce öğrenmeye çalışıyor, ülke insanımız düşündüğümüzden daha istekli demek ki ama yeterli değil elbette.
Remzi hoca yökdil aldım sizinkini de alayım

dersleri 2 şer saat çok zaman alıyor hangisi daha az zaman gerektirirse onu kullanayım teşekkürler hocam.
Nasıl isterseniz hocam, her türlü yardımcı olurum ben. Ama ''az zaman'' olayına (belli bir seviyede değilseniz) çok katılmadığımı belirtmek isterim
Bu konuyu daha önce görmüştüm fakat daha sonra aklımdan çıkmıştı. Geçenlerde Udemy'ye girdim ve bilgilerimi tazelemek ve yeni şeyler öğrenmek için uygulamanı saetın aldım. Hatta bir arkadaşıma da aldırdım ve ona en temel konulardan başlayarak yardımcı olmaktayım. Şimdi yine konunu gördüm ve eğitimin sana ait olmasına çok sevindim.
Şuanda en popüler uygulamalardan birisi olarak gözüküyor, başarıların devamını dilerim.
Hocam çok teşekkür ederim. Dün ''en çok satan'' etiketini ele geçirdik

Çok emek verdim gerçekten; klasik gramer anlatımından ziyade ''bir sistemle'' giriş yaptım. İnsanlar da sağolsunlar bunu fark ettiler ve yorumlarıyla, tavsiyeleriyle yücelttiler. İlk başlarda r10 ailem de çok destek oldu, İngilizce öğrenmekle alakası olmayıp sırf destek için satın alan kişiler var bu konuda.
Sonucunda da güzel bir başarıya imza attık, umarım böyle devam eder. Bir yandan da vakit buldukça geliştiriyorum. Bir süre sonra güzel birkaç ekleme daha yapacağım inşallah.