VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam ondan bahsetmiyorum. Online ödemelerden bahsediyorum. Yeni yasa gereği onay vermeyen herkesin kartı 4üm online ödmelere kapatıldı.
Online alışverişlerde kullanıyorum hocam ondada bir sorun yok.
Kaç gündür uğraşıyorum şununla biri çözsün mobil oyun vericem hatta google play hesabı yoksa kendi hesabıma yüklicem oyununu onun reklamları yayınlancak

Dark1337 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bunun sebebi ise anladığım kadarayla reklam görüntülemesi ve tiklama olmadigi icin odeme yontemini bakiye 0$ iken eklenmiyor olabilir reklamlari egosterimi 1$ 2$ bakiye olduktan sonra ekleye bilirsiniz kesin bir bilgim yok bilgisi olan arkadaslar yazarsa daha faydalı olur buyuk ihtimalle bu sekilde işliyor adsense misali 0-1 tl bakiye hesaba yatırıp dogrulama istiyor olabilirler
Malesef hocam bu adımı geçmeden reklam yayını yapılmıyor. Herşey ekli uygulamada bu adımı geçince yayına başlayacak reklamlar

Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam merhaba
facebook ödeme yöntemlerinde bir sorun oldugunu duymuştum bu aralar bilginiz olsun
sizden kaynaklandıgını düşünmüyorum
bir süre beklemenizi öneririm
Her gün deniyorum hocam böyle bir sorunsa yakın zamanda çözülecektir o zaman. Başka kullanan var mı , Facebook reklamlarını herkese mi aynı hatayı veriyor acaba

Şuanda panelde durum böyle gözüküyor belki yardımı olur