1 aydır fransa lokasyonuna oluşturulan reklam kampanyamız var. 18 kadar da reklam açıklaması mevcut. bunların hepsi onaylandı. 1 aydır da sıkıntısız yayınlanıyorlar.
bu hafta başından beri reklamlar tek tek "reçeteli ilaç hedefleme" ve "kısıtlanmış ilaç terimleri" neden gösterilerek iptal edilmeye başlandı.
reklamların içeriğinde ne reçeteli ilaç var, ne de iptal nedeni olarak gösterilen ilaç terimi var.
aynı reklamın açıklamaları çevirisi yapılıp italya içinde kampanya oluşturuldu. italya da sorun yok bir tek fransa grubunda kıllık çıkartılıyor.
çarşamba günü sırf test etmek için rakip reklamlara baktım. onlarınki ile aynı terimleri kullanarak bir reklam daha oluşturdum arkadaşlar onu da aynı neden ile onaylamadılar
oruçlu olmaktan dolayı "ellere varda bize yokmi" şarkısı eşliğinde sövemedim de

burdaki sorun ne olabilir? başka firmaların reklamları onaylanıp yayınlanırken bizimkisi neden yayınlanmıyor ve bu durumda sorunu nasıl çözebilirim?