Pejo 203 ama otomatik bulamazsınız
Cevabiniz icin tesekkur ederim ama uzun yillardir otomatik kullandigim icin yine otomatik bir arac bakiyorum, manuel'le kim ugrascak simdi hocam
otomatik değil ama sürüşü rahat, az yakan citroen c2 öneririm.
Cevabiniz icin tesekkur ederim fakat otomatik arac bakiyorum, hem eski olacagi icin vitesle falan ugramak istemiyorum
yine araç kirala daha mantıklı olur araç alma
Hos duruyor, kaydettim listeme, tesekkur ederim
cevabiniz icin tesekkurler, Brava'lara da goz gezdirdim fakat sanirim otomatikleri cok yok gibi, sebebini bilmiyorum ama fiat'a karsi bi onyargim var
Bu fiyatlara oldukça fazla araba var. Brava yı tavsiye edebilirim.
Brava'lara karsi on yargiliyim fakat alternatif bulamazsam, brava'yi dusunebilirim, cevabiniz icin tesekkurler
Bunlar birazcik butceyi asiyor hocam
Otomatik denmiş ama otomatiği olmayan araçlar da önerilmeş. 94-95 model Civic alabilirsiniz.
Cevabiniz icin tesekkurler hocam, ama yil olarak 94-95'lere dusmektense biraz daha yeni ama daha kucuk motorlu birseyler olabilir, olur da ilerde satma dusuncesi olursa, alicisi olsun
Opel corsa cidden güzel araba temizini bulursanız kaçırmayın 17 - 18 'e dahi bulabilirsiniz güzel araçtır.
evet opel corsa benim de hosuma gidiyor, 2015 modelini kiralmistim 15 gunlugune bi aralar, baya guzeldi, tabi 17-18bine ayni ozellikler olmaz ama opel'e karsi biraz daha ilimliyim, arastircam hocam, tesekkurler
Opel Corsa B 1995-2000 modelleri arasına bak, otomatikleri 21.000 civarı fakat düz vitesleri 17.000-19.000'e bulabilirsin.
evet corsa guzel duruyor, iyi de tavsiye geldi hakkinda, bakalim uyguna otomatik bi corsa bulursam, sansimi zorlicam, cevap icin tesekkurler