Rekabet zorluğuna göre; fiyat da değişir zaman da. Ayrıca üst sıralarda kalmak için de sürekli olarak çalışmanız gerekir. Güvenilir ve tecrübeli birisini bulmak da tabi ki çok önemli.
10.000 tl olanda var 2.000 tl olanda var 500tl olonda var hocam kısacası siteden siteden kelimeden kelimeye değişebilir ücretler
hayırlı akşamlar çalışmalar yapılır fakat öyle şu gün birinci sıradasın yada garanti birinci sıraya çıkıcan diye kimse garanti vermez verende benim gözümde seocu değildir analiz yapılır ona göre çalışma başlatılır
Fiyat kişiden kişiye, kelimeye vs. göre değişiklik gösterir.
Hayırlı akşamlar hocalarım, benim bir sorum olacak. Sitemi ilgili arama motorunda en yukarıya çıkarmak istiyorum, bunun için ücretli destek almak istiyorum. Fakat desteği henüz almayacağım, şu an sadece fiyatları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz : Arama motorunda en üste çıkmak kaç liradır? Kaç güne en üste çıkarım? En üste çıktıktan sonra geri düşme şansım var mı (domainim ücretlidir)
Önbilgi verirseniz sevinirim. Birkaç güne bu iş için bir bütçe ayırmayı düşünüyorum çünkü
Hocalarım bu çalışmaları öğreten bildiğiniz sağlam bir kaynak var mı ücretli veya ücretsiz? Ücretsiz olması şu an için güzel olur, bi giriş yaparım en azından seoya. Veya hocalarım bu seo işini iyi yapan önerebileceğiniz kişiler var mı? Bi de site linkim gelsintakipci.com ne kadar tutar acaba