Merhaba dostlar, abiler. yaklaşık 1 ay önce kurmuş olduğum wordpress tabanlı film sitemde bugüne kadar herhangi bir sorun yoktu. 3 4 gün önce de superbotv2 yi almıştım bigturk adlı arkadaştan. her neyse dün hosting değişikliği yaptım. filezilladan site dosyalarını çektim tekrar upload ettim veritabanı da dahil. site eskisi gibi oldu fakat bot çalışmamaya başladı. sorun bu değil aslında bütün olayları anlatmak için bunu da söylemek istedim. bugün all in seo ve sitemap eklentilerini kurdum. sonra kişisel bir sitede amp eklentisini de kurdum. Siteye baktığımda filmleri kontrol ederken kırık link vs var mı diye. Bir de baktım video önü reklam eklenmiş. kullanıcılarda da 4 5 tane yeni kullanıcı eklenmiş. anladım ki shell tarzı bir şey. herneyse hosttaki tüm dosyaları sildim. veritabanını sildim. 0 dan zip arşivinden wordpressi, keremiya temasını ve superbotu çıkartıp upload ettim. ama sonuç yine aynı. dosyalarda yoksa nerede bu virüs. sunucuya mı bulaştı acaba diye düşünüyorum. reklam şu şekilde :