Bence sonun kötü... O kadar bilgiyle hırsızlık arsızlık tecavüz kapkaç hatta terör yapabilirler, sen de zindanlarda çürürsün. Sote ve serin bir yer bul, serin serin uyursun. (Sen zaten senaryoyu yazmışsın, ben kelimeleri belirledim sadece)
Yaş kaç kardeşim. R10 a nasıl üye oldun? Neye güvendin? Modemin kablosunu çek ve komple kurtul bu sıkıntılardan.
Benim 1 yılı aşkındır üyeliğim bulunuyor. Ancak güven kolay kazanılmıyor haliyle. Benim burada asıl sorunum lisanssız yazılım ( haksız yollar ile yer altı forumlarda dağatılan ) yazılımı kullanıp benden bilgi isteyen firmaya sitem ettim anladığım kadarıyla.
Burada savunan arkadaşlar şunu demek istiyor.
Herkes lisanssız yazılım kullanabilir.
Yabancılarn bu bilgileri alma ihtimali yok.
Emek hırsızlığı yapıabilir.
Sizede hiç birşey olmaz.
Firmalar sizin güveninizi sağlamadan bilgilerinizi alabilir.
Eğer ki öyleyse sorun yok, herkes konu altında tcsini paylaşsın hatta yabancı nulled forumlarda ki dağatıcılara versin onlar gelip trde üyelik açmazlar çeşitli sitelerden ozaman teşekkür ederim
bu ülke mp3 indirip trilyn ceza yiyen insanlar gordu herşey olabilir. Kaldı ki bu ülke daha nicelerini nelerini gordu. benim uykum ise sinirden girmiyor gözüme korkudan değil