Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukat olsa bu kadar olur helal

@MovoCreative Hiç çekinme tatarhanın dediklerini aynen yap hocam sakın vazgeçme.

aynen kesinlikle yapmalısın. yemin ediyorum akşam okurken sinirlendim o tarz adamlardan nefret ediyorum öldüresim geliyor. O yüzden aynen dediğim şekilde yap. öyle patrona da çaktırıp tehdit etme yok şikayet ederim falan. sen birkere orda olmazsan daha kanıtlayamazsın orda çalıştığını falan. hiçbirşey olmamış gibi işine devam ederken sgkya bir telefon ben şu kadar süredir çalışıyorum ama ne sigortam yatıyor ne asgari ücret alıyorum. 1200 tlye çalışyırıyor beni. ev sahibim de o kontratı elimden aldı ki çalışmayı bırakırsam evden atmakla tehdit ediyor falan.. sonra emin ol müfettiş gönderecekler ve sen o zaman işte ortamında bulun. patron tabi tutuşup görüştürmemeye çalışacaktır. senden için müşteri ya da akrabam arkadaş falan diye çalışmıyormuş gibi beyanda bulunacaktır. sen hemen yok ben şu kadar aydır çalışıyorum maaşım şu sigortam yatmıyor. falan herşeyi söyle. Sonra birikmiş sigorta primlerini maaş farkını hatta yemeği de kendi cebimden yiyorum de günlük 14 lira dan mı ne onu da al. nasıl olsa patronun daha ispatlayacak birşeyi kalmıyor. bir de ceza yesin aşşalık herif.

evden de çıkartamaz. ama belki başına bela olur bu işlemlerden sonra o yüzden evden de sen çık gitsin selamın aleyküm aleyküm selam sonra

bu tarz insanlara acımayın elinizden ne geliyorsa yapın. Hakkınızı yedirmeyin. Haklıyken öleceğimi bilsem yine de sonuna kadar savaşırım. yeter ki bir konuda Haklı olayım.