Size ne ? Bize ne ? Onlara ne?

Esas bahsedilen site o yorumu onaylamasaydi iste o zaman yanci olurdu , yandas olurdu , tarafsizligini kaybederdi. Cocugun yazdıkları saygisizlik olarak goruluyor , hakaret olarak goruluyor fakat kimse cikipta biz dindarlar olarak ( muslumanlar , hristiyanlar , museviler gibi gibi ) bu inanmayan insanlara her gun agiza alinmayacak kufurler ediyoruz , onlara hakaretler yagdiriyoruz hatta gercek hayatta denk getirdigimizde darp ediyoruz demiyor. Aksama kadar sosyal medya da dahil her turlu alanda bu insanlara karsi edilen kufur ve hakaretleri goruyorum. Bazen dusunuyorum bu insanlar dinlere karsi soylemlerinde bazen az bile yapiyorlar. Ozgur bir ulkede yasadigini soyluyorsun ama bir taraftan da kimsenin dine laf edemeyecegini soyluyorsun. Ama sira sana gelince senin dinin disindaki tum dinlere agzina geleni soyluyor buna da fikir ozgurlugu , inanc ozgurlugu diyorsun. O senin peygamberine lakap takinca sen inanmaktan vaz mi geciyorsun? Inancini yitiren insanlar onlarin lakap takmasi ile degil etrafindaki dindar insanlarin yobazliklari , bagnazliklari ile yitiriyor.
Not : telefondan yazildi. Hatalar olabilir.
Onemli not : Yorumda sen diye hitap ettigim kisi konu sahibi ya da yorum yapan insanlardan birisi degildir. Sen diyerek bir kitleyi belirtiyorum.

En onemli not : yorumumu alinti yaparak cevaplayip durumu kisisel atismaya cevirmezseniz sevinirim. Zira alinti ile yapilan yorumlara cevap vermeyecegimi pesinen belirtiyorum.