sitenin aylık getirisinin 2000 3000 olduğu kanaatine nerden vardınız ?
ayrıca bu meblada getiriler için 15000 çok düşük bir rakam değil mi ? millet 2000 lira emekli maaşı bağlansın diye 40 sene çalışıyor
Garip bir soru olmuş kanaatine nasıl varmışım ben kazanıyorum zaten o parayı günlükden hesaplayarak o rakamı söylüyorum, organik hit değil bu organik olsa 2000 3000 kazandıran tabiki yüksek bir mebla koyardım ama burda aslında olay facebook sayfaları ve ederine gidiyor çünkü sonucda facebook sayfası giderse ortada kazancda kalmıycak bundan mütevellit rakamı az tuttum ki kısa vadede alıcıda yatırımını çıkarabilsin umarım aydınlanmışsınızdır.
ayrıca şöyle bahsettiğim size bağlı olarak artan gelirde son 2 gün raporunu koyayım misal çok iyi tutan gönderiler sayesinde dün 336 bugün ise daha 185 tl de ve sabah 10 da sıfırlanıyor şuanda yurt dışında aktif saat hala devam edicek tabi ben bunu minimumda bilmeyen ilk giren acemi birinin kazanabilceği şekilde sunuyorum yani yağlayıp dağlamıyorum herşey net. rapor aşağıda son 2 gün bu benim performansıma göre değişir dediğim olay.