Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada hava soğuk, bugün yağmur yağdı onun haricinde de insanlar bilir Kayseri de akşamları genelde hava soğuk olur. Üzerinde mont vardı, ondan tutmuş. Ben taşı fırlattım diğerine değdi, o da cırtlak bir ses çıkartınca bıraktı kızı. Yoksa Allah muhafaza. Belki de ilk defa gerçekten doğru bir yerdeydik.

Çok haklısınız hocam. Hâlen elim ayağım titriyor, o çocuklara ciddi anlamda zarar verselerdi ben rahat 1 hafta, 10 gün uyuyamazdım.

Hocam inanın bana mahalleli olarak yemeklerimizi parka koyuyoruz, ben ki sokak kedileri için her zaman mama siparişi verip onları besleyen insanım. Ama dediğim gibi bizim buralara binalar yapılıyor ve çalışanlar hiç doğru durmuyorlar. Biz yıllardır bu mahalledeyiz, köpeği gelir; yer-içer ve gider. Kedisi gelir; hiç çıkmaz, karnı toktur, mutludur. Ama bu köpeklerin bu derece olması insanı şaşırtıyor. Bir de yemekleri koyduğumuz kaplar dahi hep başkaları tarafınca alınıyor.
Şimdi o köpeği saldırganlaştıran bir insan ardından o köpeği saldırgan diye belediyeye şikayet eden bir insan. O köpeği uyutan (öldüren) bir insan. Ölen suçsuz bir köpek
Çok garip bir düzenin içerisindeyiz. Allah kolaylık versin hocam