Merhabalar, başlık biraz absürd gelebilir ama evet zarar verdim. Ben size olayı baştan anlatayım
Yaşadığım mahallede bahçeli evler mevcut (bizimkisi de bahçeli) ama kentsel dönüşüme girdi. Bundan yaklaşık 1 ay önce insanların dediklerine göre belediye köpekleri bizim mahalleye bırakmışlar. Daha sonra birkaç kişiden duyduk ki; insanlara saldırıyormuş. Şikayet ettiklerini falan ayak üstü sohbette duyardık, bugün ise şahit oldum.
Arkadaşlarla ayıptır söylemesi bi kahve içelim evlere dağılalım dedik, bizim arabaya saldırmaya başladılar. Arkadaşım kız arkadaşını evine bırakmak için giderken, bizde mahalleden birisinin aracına bindik (gidemiyoruz bu arada) başımızda havlama yapıyorlar, bariz saldırıyorlar.
Daha sonra binadan 16 yaşlarında genç kız çocuğu ve 4-5 yaşlarında küçük bir kız çocuğu çıkmış, biz farketmedik. Köpekler direk onların yanına giderek saldırdılar, büyük genç kızı birisi yakaladı. Bizde 4 kişi üzerine koştuk köpeklerin o heyecanla ben taş fırlattım ve köpeğin karnına denk geldi. Daha sonra kaçtı köpekler, gittik ki çocukların yanına konuşamıyorlar şok'a girmişler gibi. Direk ambulansı falan aradık.
Normal de hiçbir canlıya kesinlikle zarar vermem, ki; hayvanların çok üzerine düşerim. Ama bir an o çocukların o derece çığlık atıp, ağladıklarını görünce elimden başka bir şey geleceğini düşünmedim.
Bir yandan da kafama takılıyor köpeğe keşke zarar vermeden bir şey yapsaydım diye ama