x34x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıların özgün olması, mükemmel kodlama yada site hızı yetmiyor. Her şeyden önce iyi bir kullanıcı deneyimi sunmanız gerekiyor. Sitede geçirilen ortalama süreyi arttırmanız lazım. Mesela yazdığınız bir yazıyı arkadaşınıza atın sonra yazının ne anlattığını sorun gerçekten okumuş mu göz mü gezdirmiş.

Sitenizi bilmediğim için şu kadar link alın şu oranda olsun vs diye ezbere konuşamam. Düzenli olmasından kastım 1 hafta 2 tane link aldınız 5 hafta almadınız sonra tekrar bir link çalışması yapayım dediniz 10 tane aldınız 3 ay sonra aynı şeyi tekrar yaptınız gibi.

Diyelimki genel, güncel konuları içeren siteniz var. Hit getirecek konulara backlink çalışmaları yapabilirsiniz. Anasayfadan alacağınız hitin çok daha fazlasını alt sayfalardan alabilirsiniz. (Site içeriğinizin genel, güncel olduğunu varsayıp bunu dedim.Sektöre göre farklılık gösterir. )
Teşekkür ediyorum bilgileriniz için onedio benzeri bir site yani bir konu üzerine kurulu bir site değil atyorum en iyi filmler ve futbol oynamayı öğrenme gibi farklı konular üzerine kurulmuş bir site. Backlink olayını hâlâ anlamadım çünkü sadece bir yazıya çalışma olmayacak yani bir hafta 2 yazı için 6 link, diğer hafta farklı 2 yazı için 6 link olarak mi çalışma yapmalıyım ve yine bu farklı yazılar için aynı yerden farklı başlıklar ile link akşam sorun olur mu ?