GNCWEBTASARIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenli derken mesela haftada ya da günde kaç link almalıyım? Birde link alım şekli Anasyafa ve yukselmek istenilen sayfa olarak mi almalıyım yoksa sadece yükselmek istenilen sayfa olarak mi

Site içi seo derken yani; tasarım kendim yapıyorum site tasarımı pagespeed de 90, sayfa açılış hızı 1sn, yazılar özgün, metalar uygun, responsive mobil tasarım var ?
Yazıların özgün olması, mükemmel kodlama yada site hızı yetmiyor. Her şeyden önce iyi bir kullanıcı deneyimi sunmanız gerekiyor. Sitede geçirilen ortalama süreyi arttırmanız lazım. Mesela yazdığınız bir yazıyı arkadaşınıza atın sonra yazının ne anlattığını sorun gerçekten okumuş mu göz mü gezdirmiş.

Sitenizi bilmediğim için şu kadar link alın şu oranda olsun vs diye ezbere konuşamam. Düzenli olmasından kastım 1 hafta 2 tane link aldınız 5 hafta almadınız sonra tekrar bir link çalışması yapayım dediniz 10 tane aldınız 3 ay sonra aynı şeyi tekrar yaptınız gibi.

Diyelimki genel, güncel konuları içeren siteniz var. Hit getirecek konulara backlink çalışmaları yapabilirsiniz. Anasayfadan alacağınız hitin çok daha fazlasını alt sayfalardan alabilirsiniz. (Site içeriğinizin genel, güncel olduğunu varsayıp bunu dedim.Sektöre göre farklılık gösterir. )