Herkese merhaba.
Müsaadeniz olursa kendimi az biraz tanıtayım. Adım Kurtay. 2008 yılından beri yazılım geliştirmekteyim. Kendi şahsıma ait bir yazılım firmam var. Google'da arattığınızda zaten kim olduğum daha net çıkar sektör hakkında ne kadar deneyimli olduğum konusunda. Ek bilgi olarak 7 yıldır bu r10.net ailesinin bir üyesiyim.
PM'in, özel mesaj olduğunu zaten biliyorum. Basit bir şekilde özel mesaj yazmak yerine neden İngilizce, Türkçe yaz kardeşim. Verilmek istenen mesaj buydu. Ayrıca işin bütün detaylarını yazmışım, linki bile belirtmişim. Kullanıcı foruma yazmış "PM alabilir miyim" diye. Hatta şunu bile olmuş özel mesaj göndererek "link alabilir miyim" (?)
Sektörün neresi yerde acaba? Basit bir site kopyalama işi verdim. Kendi elemanım izinde olduğu için 50 liralık bir iş vermek istedim. Çünkü işin ederi bu. Daha da detaylı bilgi vereyim müşterimiz yeni bir müşteriydi. Kendisine özel bir mobil uygulama geliştirmekteyiz. Toplantı esnasında bir sitelerinin olduğunu, alan adının da kendisine ait olduğunu teyit ettik. Fakat hosting firmasında yaşanan FTP sıkıntısı yüzünden bu siteyi sıfırdan yapabilir miyiz ricasında bulundu. Ben de bunun masraf olacağını, sitenin basit bir arayüze sahip olduğunu ve çok rahat kopyalanabilir halde olduğunu ilettim. İş yoğunluğum ve kendi elemanımın izinli olması nedeniyle r10.net adresinde bir ilan açarak bu talebimin karşılanmasını istedim.
O kadar çok saçma mesajlar aldım ki, mesela yardımcı olabiliriz diyen arkadaş plesk panel satmaya çalıştı. Ne alaka?
Mesaj atanlar, hocam 10 dakika içinde teslim edebilirim demiş, httrack yazılımı ile siteyi birebir kopya edeceğini sanmış ancak orta gövde yer alana slider yüzünden yapamıyorum mesajları iletmiş. Ben de herkese şu mesajı attım; "wetransfer üzerinden dosyaları gönder içine de hesap numaranı yaz, tamamsa göndereyim". Herkes iptal.
7 yıldır üyeyim, 10 yıldır bu sektördeyim. Forum yaşı bile benden küçük olan yeni yetme kişiler sektör bitmiş deme hakkını nereden buluyor merak etmekteyim?
Bütçe 50 tl'dir.
Telim süresi: hemen
bizde buna tavız..
PM'nin zaten açılımı private massage o da özel mesaj anlamına gelmektedir...Ya forumlarda PM denir yada ÖM.
sektörün neyi yerlerde acaba

sirf şu yorumu gordum demekki boyle antin kuntin işlerden ekmek yiyen varmis baya..
Merhaba Hocam
Tarafınıza PM (Özel Mesaj) Atılmıştır.
Saygılarımla
Yerel Teknoloji
İstediğiniz işlemi gerçekleştirebiliriz
İş verilmediyse
WP-GSM : 05378904460