KONU AKTİF DEĞİLDİR LÜTFEN MESAJ ATMAYINIZ.

Özellikle orjinal numarasını forumlarda vs. Yerlerde paylaşmamak isteyenler için, Whatsapp üzerinde kullanabileceğiniz Amerika Ve Fransa lokasyonlu numaralar mevcuttur. WhatsApp ile ilgili kategori bulamadığım için burada açtım. R10 kullanıcılarına özel ücretsiz hizmet vereceğim.

Telefonunuza doğal yollardan 2 tane WhatsApp kurabilirsiniz WhatsApp Messenger Ve WhatsApp Business resmi whatsapp uygulamalarıdır. İllaki bir numara daha işinize yarıcayacaktır. Dileyenlere mod lu whatsapp linkide veririm. Telefonunuzda birden fazla whatsapp kullanabilirsiniz.

Yakında forumda instagram hesap satışlarına başlıyacağım. Ama yeni üye olduğum için yasak. Gönül isterdiki uzun zamandır bu forumda olayım ama ancak nasip oldu.

WhatsApp numarası isteyenler özel mesaj atabilirler numaralarını vereceğim ve kodu size verip sorunsuz şekilde işlerinizi halledebiliceksiniz. Özellikle numaranızı forumlarda vs yerlerde paylaşmak istemiyorsanız size ilaç gibi gelicek.

Yoğun mesaj geldi. Whatsapp dan yazarsanız daha hızlı işlem halledebiliriz.

Şuan tek cihazım var herkese tek tek yapacağım geç cevap verirsem kusura bakmayın muhakkkak numaranızı teslim edeceğim.

Wbmasters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş numara temin etti teşekkür ediyorum kendisine
winner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş yardımcı oldu. Tşkler
Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet aldim hocamdan sagolsun hemen hallettik whatsapp uzerinden, business hesabi ve ilave mod apk da aldim tesekkurler.
Qualitydamage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet aldım tesekkur ederim arkadasima hemen yolladi saolsun..
Yorum atan arkadaşlara teşekkür ederim. Şuanda toplam 7 kişiye yaptım. Whatsappda bekleyen 6 kişi daha var. İos için 2. Uygulama kurmaya çalışıyoruz arkadaşlarla. Yazanlar için teşekkür ederim. Yakında birdaha dağıtıcam ücretsiz tamamamen karşılıksız yapıcam arkadaşlar.

Bu akşam iftardan sonra sosyal medya ile ilgili konu açıcam. Merak ettiğiniz ve yapamadığınız bütün soruları cevaplandırıcağım her bilgiyi vereceğim. İyi forumlar.
Konuyu kitlenebilir.