50 metre ilerdeki direkler pts ise, şikayetçi olursanız bulunur
Polise gidip araca çarpıp kaçıldı diye şikayetçi olun, onlar isterlerse bulurlar, her yerde kamera var artık.
Yaptığınız şey suçtur. Kim olursa olsun karşıdakinin özel bilgilerini elde edip başkasıyla paylaşmanız suçtur bilginiz olsun. Arkadaşa gelince mobese ile bulunabilir zaten bende mobese ile gidip şikayetçi olmanızdır. Ayrıca adamın bilgilerine ulaştığınızda bu bilgileri nerden nasıl temin ettiğiniz konusunda sıkıntı yaşabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Bilgilendirme için teşekkürler hepinize arkadaşlar dediğiniz gibi yasal yollardan şikayetçi oldum kamera vs var bulunur dediler hepinize yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
Hocam resimde goruldugu uzere yogun bi trafik akisi var ve onunuz gayette musait.Bu kamyonu yaya olarak kovalasaniz dahi yakalardiniz yakalamak isteseniz.Neden bunu yapmayip plaka konusunda insanlardan yardim talep ediyorsunuz anlam veremedim acikcasi...
Camın patlaması ve aynanın kırılması ile sağ koltukta oturan bayanı düşünmek daha mantıklı sanırım peşine düşmektense sadece bi resim çekip arkadaşla ilgilendim bu yüzden.