arkadaşlar,sitelerimden 2 tanesinin indexleri bi anda silindi.siteler spam cezası filan yedi sandım ama birisi full özgün digeri full spam.ikisininde bi sabah uyandıgımda 500-600 indexden 5-6 ya düştügünü gördüm.şimdi bi arkadaşın sitesine bakıyorum,onun resim indexleri duruyor ama web index bölümü onunda benimki gibi.benimde,bu arkadaşında indexlerde sadece tag sayfaları kalmış,digerleri silinmiş.bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı acaba?
güncelleme : eski-yeni farketmeksizin aynı firmada bulunan tüm wordpress sitelerimde index sorunum devam ediyor.şimdi bakıyorum 10 index var,yarın bakıyorum hiç yok yada 100 index var.sürekli gelip gidiyor tüm sitelerin hem web hem resim indexleri.
sitelerimden birisinde console dan google gibi getir yapayım dedim ve bi uyarı çıktı.yönlendirilmiş yazıyor.üstüne tıkladıgımda ise şöyle bişey var sayfanın en üstünde;
Googlebot type: Desktop

Redirected on Sunday, July 1, 2018 at 5:28:11 PM PDT
This URL redirected to:
http://www.mersinegegayrimenkul.com/
site açık degil ama hacklink filan mı yemişiz,nolmuş anlamadım.ayrıca yönlendirilmiş dedigi linklere giriyorum ve biyere yönlendigi filan yok.veritabanında aradım bu url yok,ftpde bisürü yere baktım yine bişey yok.