cevap icin tesekkürler. Ben plc ögreneli 15 yil oldu nerdeyse

sonra lisans zamanimda bir dönem ders aldim ama onda da pek bir sey ögrenmedim. O yüzden ilk olarak s7 200 ile tekrar baslayip bilgileri yenilemem gerek.
Bildigin aktif olarak kullanilan forumlar var mi? Oralara da bakayim. Bu portal ile ilgili videolar gördüm, onu kurup incelemek gerekiyor. Hocanin söyledigine göre simulasyonu tai portalinda yapabiliyormusum, böylece plc almadan ögrenme sansim var..
Firmanin calisma alani, depodaki mallarin yerlestirilmesi ve bant sisteminde bir yerlere tasinmasi. Bunla ilgili makineler üretiyorlar ve bunlarin plc ile programini yaziyorlar. Ayrica bir de masaüstü uygulamalari var. Henüz Cv mi falan yollamadim, yolladigimda ve görüsmeye cagirirlarsa en azindan s7 200 ü biliyor sekilde gitmek istiyorum. Onlardan biraz süre isteyip aciklarimi kapatmak istiyorum.
Suan 2 pozisyon acik firmada, ben ikisinde de calismak istiyorum. Hem .net yazilimcisi hem de plc yazilimcisi olarak. Ve imkan verilirse PIC ve mobil isine de girmek istiyorum. Böylece kullandiklari sistemleri akilli kontrol üniteleri haline getirme sansin olabilir. Yillarca desktop yazilimlari yapa yapa biktim. Elektronige dönmek istiyorum

O yüzden baktigim firmalarda elektronik-bilgisayar ve mobilin birlikte kullanildigi projelerde yer almak istiyorum