Sckn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde Denizbank'ta başıma geldi. mobil bankacılığı bloke oldu. musteri hizmetleri subeye gitmeniz gerektiğini ısrarla belirtti. cok fazla para girisi çıkışı olursa boyle sorun olabiliyor. Subeye gidin direk bence Mh. çözüm sağlamayacaktır.

Yarın sabah şubeye gideceğim teşekkürler.

MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garanti bankası son zamanlarda para hareketinin bol olduğu tüm hesaplara bloke koyuyor. Size özel değil yani. Büyük soruşturma içindesiniz o yüzden hesabınız blokeli dediler kardeşime ve onun da hesabı şuan blokeli.

Bilmiyorum değişik bir olay sanırım anlam veremedim. Yarın şubeye gidip detayları öğreneceğim. Şu anda internet hesabıma giriş yapabiliyorum ama herhangi bir işlem yapamıyorum ne yazıkki. Fakat Garanti hesabını dediğim gibi sadece maaş için kullanıyorum farklı giriş çıkışlar da olmuyor açıkçası.

Neden maaş hesabımı blokeye alsınlar ki çözmüş değilim. Resimde de göründüğü gibi şirket banka hesabından kendi şahıs hesabıma "MAAŞ ÖDEMESİ" olarak geliyor para. İş yerinden bir kaç arkadaş işe görüştüm onlarda sorun yok. İşin ilginç yanı Garanti hesabıma son 4 aydır maaş dışında giriş çıkışta olmuyor.

Gerçekten can sıkıcı.