fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vectra iyidir heleki vectra a ise keşke adam etseydin binseydin.
çıkma parça işine odaklansan orada paraya para demezsin
Vectra Kombi vardi evet güzel arabaydi 98 model. Fiyat aldim tamircilerden 1000€ üzeri fiyat verdiler ki aracin fiyati zaten oydu. Ondan ugrasmak istemedim.

Parca isinde evet para var ama bu islerden anlamakta lazim. Tak cikar sök icin bi atölye ve depoya ihtiyac var.

crooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam almanyada değiliz belki ama mantıksız bi durum var olayda. sanki yasa da açık bulmuş o açıkta kalmış gibisiniz. bu durumlara karşı önlem illaki alınmıştır. müşteki durumdasınız karşı taraftan ses cıkmıyor madem elinizde hiç sözleşme yokmuş gibi kayıp-çalıntı falan başvurun ruhsatı kaybettim falan diye. ruhsat sizin adınıza sonuçta. üzüldüm çok geçmiş olsun.
Birinci sorun su almancam b1 seviyesinde ve yardim alacagim kimse de yok. Yarin polise gidicem anlatabildigim kadar anlaticam artik.

Bende öyle düsünüyüroum yani illaki bir cözüm olmasi gerekiyor. Bende ruhsatin fotograflari da var ama Almanya acayip bir yer. Magduriyetinizi anliyorum ama hata sizde kanunler böyle diyeceklerini tahmin ediyorum. Sigorta böyle demisti. Buraya geldigimden beri az gol yemedim. Yarin bakicam artik