Selam,
Maaş kartı olarak Garanti bankası kullanıyorum. Maaşım hesabıma yatar yatmaz da Enpara hesabıma aktarıyorum. Ödemelerimi falanda Enpara üzerinden gerçekleştiyorum.
Bugün öğlen maaşım yattı ve az önce de Enpara hesabıma aktarmaya çalıştım tüm paramı. Fakat kartınız bloke olmuştur, şubenizle iletişime geçin diyor Garanti bankası mobil uygulaması. Hemen bankayı aradım onlar hesabımın aktif olduğunu, mobil uygulama ile ilgili sorun olabileceğini söylediler.
Bunun üzerine ben de nasılsa sorun yok gideyim ATM'den çekeyim dedim. ATM'ye gittiğim de kartımı kabul etmedi. Sonrasında QR kodu ile giriş yapmaya çalıştım bu sefer yine şubeniz ile iletişime geçin şeklinde uyarı verdi ATM.
Yine bankayı aradım şu anda hesabınız aktif ancak hatalı giriş sebebiyle bloke olduğu şeklinde bilgi aldım. Aynı durumla karşılaşan var mı arkadaşlar? Ne yapmam gerekiyor. Şu anda eve gidecek dahi param yok
Farklı şekilde nasıl çekebilirim paramı? BKMEkspress işe yarar mı?
En olumsuz şekilde sonuç alamazsam eğer 20 ₺ Enpara hesabıma kim yatırabilir yarın sabah geri vermek kaydıyla. Teşekkürler.
ENPARA hesabınızın IBAN'ını iletin hocam, bende de 30 tl var atayım size

Sonra işinizi halledince iletirsiniz. Geçmiş olsun.