Merhabalar, bir firmaya ait domaini aldım. Açıkçası google'de eski yerlerini aratırken isim değiştirdiklerini gördüm öylesine kayıt etmiştim. Daha sonra index'e Bu alan adı satılıktır deyip benim numaramı yazmıştım. Titlede ise domainin ismi yazıyor.
Aradılar beni, kadın demediğini bırakmadı; fırsatçısınız deyip ardından da beddualar etmeye başladı. Ki, ben bu işi yapıyorum. Sonra ben bunu istesem almak zorunda değilim dedi, bende satmak zorunda değilim dedim. Daha sonra kadını kibarca uyardım, dediklerinize dikkat edin karşınızda çocuk yok dedim. Alacaksanız alın, almayacaksanız meşgul etmeyin dedim. Ama çok sert bir şekilde konuşmaya başlayınca bu tarz bir konuşma yaptım.
Beni ilk aradığında deseydi ki ne kadar düşünüyorsunuz beyfendi, aklınızdaki fiyat nedir deseydi 300-500 liraya verirdim. O kadar önemli değildi inanın, ama iş inata bindi. Şu an gelse 5.000 lira diyecem domaine!
Daha sonra .com.tr alan adı aldılar, 2 aydır site aktif bir şekilde çalışıyor ve sürekli reklam veriyor benden üste çıkmak için. Sadece index var sitemde 2 aydır en üst sıradayım 1. sayfa 1. sırada

Hatta beni bazıları arıyor, yeriniz neredeydi diye dahi soruyor o derece.
Şu şekilde diyebilirsiniz, firma ismini direk yazdınız diye; Firma lüks bir düğün salonuna ait. Ben direk ismi yazdım, herhangi bir yer olduğunu belirtmedim.