Yaserckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet beyler cahilliğime verin bana kısaca backlink nedir? Bir siteden backlink nasıl verilir? Backlink veren siteye nasıl bir olumsuz etkisi olur?(Hit düşme, kullanıcı kaybetme vs)

Ve elimde 4K TR Alexa değeri olan youtube kategorili Günde en az 1k organik arama en az 2K hiti olan tek indexli bir siteme backlink alsam zararı olur mu ve ne kadar fiyat biçmeliyim?

Şimdi farkettimde ismini bile doğru yazmamışım

Vaktiniz varsa bu belgesele göz atabilirsiniz, bir çok sorunuza cevap bulacaksınız.

https://www.youtube.com/watch?v=pN_k_laf40Q

Sitenize gözünüzün kestiği kaliteli adreslerin linkini ekleyebilirsiniz. Link ekleyeceğiniz siteye ufak çaplı bir seo analizi yapabilirsiniz. İçerikleri,
backlinkleri, hit durumu, sosyal medyadaki aktiflikleri gibi konulara göz atabilirsiniz.

Sitenizi link çöplüğü haline getirseniz zararı olur. Link fiyatları siteye göre farklılık gösterir. Tanıtım yazısı olarak mı link ekleyeceksiniz yoksa footer, sidebar, header vs. mi? Toplamda ne kadar link alacaksınız? Ne kadar süre linkler kalacak? Nofollow mu dofollow mu olacak? gibi bir çok etmen var fiyatı belirleyen.

Mesela benim link almadan önce yaptığım ilk şeylerden bir tanesi "esc** site:linksatanadres.com" gibi terimleri aratıyorum. Sonuç çıkarsa tercih etmiyorum.

Forumdaki ilanlara bakarak fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.