Yaş sınırlaması ve taban fiyatlar uygulanmalı tüm kategorilerde
Tabiki her yaştan kişi üye olabilsin ama diğer webmaster forumları ya da gruplarında genç kardeşlerimiz arasında gerçekten piyasayı bitirici öldürücü olanlar var.Onlar buraya da dolarsa vay halimize
Abi ticaret artması ya da düşmesi gerçekleşebilir.Heleki taban fiyat olmayan kategori ve konularda düşüş göreceğiz gibi görünüyor.Hayırlısı Rızık Allahtandır diyorum...
Seni tanımasam da ya ekonomi okuyan yada ekonomiye ilgi duyan bir genç arkadaşımız olduğundan eminim ve dürüst olayım herkesin fikirlerini okuma gereği bile duymam lakin fikirlerin ben de dair forumda ki bir çok alanında otorite olarak kabul edilen kişilerin dikkatini çekiyor.Bu yüzden fikirlerini zevkle okuyorum.
Yine ekonomi okuyan yada ilgi duyan biri olduğunu düşündüğüm için benim ekonomi dünyasında ki pozisyonumu, duruşumu ve fikirlerimi bildiğini tahmin ediyorum.Bu sebeple aşağıda bulunan soruları sana sorma haddini kendimde buluyorum umuyorum ki haddimi aşmıyorumdur.
Soru 1:Ekonomi dünyasında hangi sektörde risksiz kazanç var?(Cevap :Hiç bir sektörde)
Soru 2:Ekonomi de yapılan yatırımı zarara uğratmamak adına önlem almak kimin görevidir?(Cevap :Risk alıp yatırımı yapanın)
Ne demek istediğimi umarım anlamışsındır.Fikirlerini okumaya zevkle devam edeceğim.