Herkese iyi günler diliyorum öncelikle,
suanda kullandıgım telefon iPhone 6 plus ve değiştireceğim cünkü şarj sorunu var yanı telefon bozuk değil ama iPhone sarjı hıc yetmıyor herkes bılıyor bunu.
yıllardır blackberry kullandım neredeyse tum serisini ve ona dönücem iPhone alışamadım bir türlü Blackberry keyone alıcaktım ancak Key2 cıktı ve tasarım olarak keyone den cok cok daha iyi aslında cok yakın bırbırıne ancak keyone de olan gozume batan kısımlar key2 de gitmiş
uzun lafın kısası suan yurt dısındayım 2 haftaya tatıl amaclı turkıyeye gelıcem iPhone tr de acıldı pasaport kayıtlı sızce cok zarar eder mıyım satarken yoksa burda mı satayım 2. sorum telefonun keyone modelını kullananlar yorum yapabılır mı artılar ve eksıler ve son olarak cok arastırdım ama bulamadım burdan almak istiyorum ama telefonla pek kaynak yok yanı net tarih acaba bılgısı olan var mı satısı ne zaman belkı ben gozumden kacırmısımdır.
Şimdiden tesekkurler.
Not: Ali Koç kullanıyor dıye almıyorum yıllardır Blackberry kullandım zaten sağlam telefonunu cıkarmasını bekledım Key2 cok hosuma gitti