Hocam emlak işi için aslında çok uygun bir bölgedesiniz ancak siz tamamen öğrenciye yönelerek kendi fikrimce hata yapmışsınız, öğrenci kesiminin olayı bellidir zaten. Emlakçılık kolay kolay ölecek bir sektör değil bir kaç tavsiye sunacağım, kafanıza yatarsa uygulayın derim. Eskiden bu işi yapmıştım ama tecrübem hiç yoktu sadece günü döndürüyordum, bugün olsa aşağıdaki fikirlerim ile çabalardım.
- İşyerinizi küçük bir yere taşıyın, sadece adresi, tarifi kolay bir yer olsun. (Kira giderini 500-700 tl arasına çekin.)
- Öğrenciler dahil tüm kiralama işlerini çerez görün. Hem çok uğraştırır, hem de başınızı ağrıtan işlerdir kiralama işleri. İlla öğrenciler diyorsanız, üniversitenin facebook gruplarını hedef alın, adminleriyle tanışıp yedirin içirin size yönlendirme yapılabilmesini sağlayın, ilanları o gruplarda yayınlayın.
- Turizm bölgesindesiniz yazlık arsa, yazlık ev satın, sezonluk kiralık evlere yönelip bunları siz pazarlayın.
- Sahibinden tarzı sitelerde üst paketleri satın alın, bu arsa, yazlık çok hızlı satar diye düşündüğünüz ilanlara dopingler satın alın.
- İnternete sahibinden ilanı veren tüm ilanları inceleyin düşeş olanların sahipleri ile görüşüp daha hızlı pazarlayacağınıza ikna edin.
- Konu içerisinde bir arkadaş yazmış, o da Muğla'daymış ve sosyal ağlarda elinde bulundurduğu sayfalardan bahsetmiş kesinlikle kar ortaklığına girin derim.
- Komisyonlarınızda satıcı, kiralayıcı kesime kesinlikle taviz vermeyin onlar zaten parayı alan kısım

alıcı ya da kiralayan kısımının gönlünü hoş tutmak için onlara indirim sunabilirsiniz.
- Dil mevcut ise yurtdışından Türkiye'de yazlık ev arayanlar için ilanlar oluşturabilir o sitelere de yönelebilirsiniz.
- Gurbetçiler içi günlük / haftalık kiralık yazlık, villaları araştırın ve sunun. Onlar Türkiye'ye para harcamak için geliyorlar ve paraları var

- Google aramalarından insanlar Muğla'da emlak ile ilgili kiralık ile ilgili neler ile araştırmalar yapmışlar, ilanlarını seo'ya uygun oluşturun.
- Paraya ihtiyacınız yokmuş gibi davranın ve parayı sevmediğinizi belli edin, insanlar böyle emlakçılara bayılıyolar