i7 7700k 4.2ghz - asus rog strix 1060 6gb - asus rog strix z270f bu 3 ürünü alabilirseniz tavsiyemdir. işlemciye ağırlık verirken ekran kartını düşük tutmanız ssd'yi 500gb alırken işlemciyi i3 almanız parçalar arasında darboğaz yapacaktır. birbirleri ile uyumlu parçaları toplarsanız eğer aldığınız ürünlerin hepsinden tam performans alabilirsiniz. ayırca ram'i 8gb yerine 16 alırsanız eğer anlık işlemlerde daha hızlı olmanızı sağlayacak ve ssd'ye bir nebze yardımcı olacaktır.
Benim seçtiğim işlemci.
Intel Core i7 8700 Soket 1151 3.2GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 14nm İşlemci
senin sectiğin işlemci
Intel Core i7 7700K Soket 1151 4.2GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
Anlamadığım şey ikisi arasında fiyat farkı var yani alt surum daha pahalı 20 30 tl fazla fark degıl ama bu işlemcide ayrıyetten Intel HD Graphics varmış bunun olması performansı etkıleyecegını dusunuyorum fazla anlamıyorum ama sizce öyle değil mi her parça kendi işini yapması gerekmez mi.
Benim seçtiğim işlemcide ayrıyetten + bir soğutucu var oda bana 300tl kazandırıyor.
Yani şuan benim seçtiğim sistemde uyumsuzluk olurmu
Ekran kartıyla bunu dengelersiniz 7700k alın 6700 değilde
Ekran kartı alınca fiyatta çok yükselme oluyor oyuzden ekran kartını alamıyorum belkı daha sonradan ekran kartlarının bır ust surumlerınden alabilirim şuanki sistem düzgün çalışmazmı istenilen performansı alamaz mı