Selam arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar sorunum hala devam ediyor, botu atan site budur,
arcadeplex.org ve, arcadebot.tk bir arkadaşımız captcha denedi ama olmadı server files' yani sunucuda açtığımız server dosyasına haliyle bot atıyor aşırı bottan server işlemcisi %100 vurunca oyuna girilmez hale geliyor.
inanın ki, hergün yaa hergün 3, 4 , 5 kez server'e giriyorum girmiyomda zar zor sonra resetliyorum tekrar açıyorum adam resmen oyuncak hale getirdi oyunum hatta dikkat ettim sonradan da, bir siteye de atıyor farkettiğim sadece biri kim bilir daha ne sitelere atıyor milletin ekmeğinle işiyle oynuyor
ben haksızlığı sevmem insanın emeğinle oynayanıda yokmu şu 2 siteleri çökerticek bir dost benim ekmeğimle oynayanın bende eklemeğinle oynarım bu konu hakkında konu günceldir beni bu botlardan kurtaracak bir yol arıyorum sadece bot atamasın yeterli eğer çözüm yok ise o siteyi yani saldırı yapan siteyi başına yıkacak birini arıyorum teşekkürler.
ek not: o bot atan sitelere giriş şifresi free
diğer bir bilgi daha port değiştirince milsa port 443 ben bunu 444 veya 4433 gibi yapınca o anda bot duruyor haliyle o ip ve ip nin olduğu porta atıyorlar botu fakat belli süre sonra tekrar portu bulunca bulması zaten kolay index.php de kaynak kodlarında ip ve port gizlenemedği için sanırım buluyor tekrar atıyor buda oyunda userin düşmesine sebep oluyor malesef.