5 Adet finansal içerikli makale alınacaktır. Makale kelime sayısı uzunluğu 300 olacaktır. Makaleler gece 12'ye kadar teslim edilmelidir. Beğenirsem hemen 5 başlık daha iletirim yarın da yeni 5 başlık yazılır. Ben makaleleri beğendikçe almaya devam ederim. PM ile fiyat teklifi yapınız.
Şartlar:
1-%100 Özgün olmayan makale kabul değildir. Bir cümle dahi bulursam o makaleye para ödemem. Birebir cümleleri kontrol ediyorum. Çeşitli özgünlük araçlarından da faydalanıyorum bilginize. %90 özgünlük bile kabul değildir.
2-Anlatım düzgün olmalı. Devrik cümleler, yetişkinlere hitap etmeyecek düzeyde basit yazılmış makaleler istemiyorum. Bu şekilde makaleler kabul değildir.
3-Makale yazılmadan önce mutlaka bilgi edinilmelidir.
4-Zamanında teslimat istiyorum. Zamanını aşan teslimat olduğu zaman kişi ile çalışma sonlandırılır.
Ödeme iş sonu yapılır.
Bu işi ciddi yapan kişiler iletişim kurarsa sevinirim. PM atacak olan arkadaşlar mesajının sonuna "Yazınızı okudum" yazmalıdır. Yazdıklarımın okunup okunmadığını anlamak açısından bunu istemekteyim. Özel mesajda yazısının sonuna "Yazınızı okudum" yazmayana dönüş yapılmayacaktır.
Fiyat teklifiniz nedir 100 kelime için?
Pm atarsanız.