haçlı tehlikesi varmıydı yokmuydu iyi araştırsan iyi olacak. verdiğin linkten de olabilir.
O videoyuda ele alabilirsin bir önceki yorumumu dikkatlice okuyarak. Tarihte hiç ittifak kurmadık mı? Kastımız sulh anlaşması gibi şeyler? şimdide onların yüzüne gülüp oyun oynuyo olamazmıyız? ama yok. israil ve amerikan ajanı dimi.
Bak bana tarih oku derken senin okumadığın o kadar aşikarki, Ertuğrul gazi moğollarlamı savaşmış haçlılarlamı zahmet olmazsa bi googlelarmısın ?
Videoda " Haçlı seferlerinin müslüman hristiyan çatışması olduğu sorgulanacaktır, yol üstündeki hristiyan ermenilerlede savaştı diyor " Haçlı seferlerinin ana gayesi müslüman toplulukların egemen olduğu kutsal toprakları fethetmekti ( bunuda haçlı seferleri sebebi yazarak araştırabilirsin ), bir iktidar bir siyasi figür nasıl haçlı seferleri müslümanlara karşı yapılmamıştır diyebilir MÜSLÜMANKEN.. Bana bunu açıklaman halinde söylüyorum oyumu senin desteklendiğin partiye vereceğim söz.

ben arkadaşdan ısrarla birkaç gündür cevap bekliyorum.
foruma gelip sadece kendine göre birşeyler söylüyor. bir dünya soru sordum, sorduklarımı değiştirdim yine cevap alamadım. Bu ülkeyi yönetmeye aday birini destekliyorsan her soruya açık olman gerekiyor.
Özel mesajla sormanı istediği soruların listesini iste ona göre sor hocam