Lockam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Rakiplerin facebook ve instagram mecralarında kullandığı reklamları inceleyebileceğimiz ücretli/ücretsiz araç var mı?
İyi günler Lockam, Öyle bir program olacağını sanmıyorum. Bende Firma analizi yaptığım zamanlarda strateji oluşturmak ve sorumlusu olduğum firmanın çıkarlarını iyi yönde ilerletmek için birçok yolu denedim.. Sosyal Medya analizi yapan programlar var ama kimin nerede hangi reklamı kullandığını vayahut reklam verdiğini analiz edecek bir program ya da yazılım olacağını düşünmüyorum. Sonuçta reklam verdiğimiz sosyal medya platformlarında bunlar sadece Reklam veren ve Reklamı yayınlayacak firma arasında kalır.
3. Şahıs durumundakilerle paylaşılmaz. Öyle birşey olsaydı zaten kullandığımız Sosyal ağ üzerindeki platformda açıklanırdı. Tabii yıl oldu 2018 hergün yeni ve farklı şeyler yeraltından gün yüzüne çıkıyor. Sosyal medya platformlarında rakip analizi. Yönettiğin firma/firmalar için Takip işlerini, Analiz ve Raporlama işlerini kolayca halledebileceğin program söyleyebilirim.
Sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Takdir senin