torino7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dipnot : (Lütfen sonuna kadar okuyun!)

Arkadaşlar herkese merhaba, aslında konuyu açmadan önce bir şart ve koşul düşünmüyordum ama ayırdığım zamanın karşılığını almak bir de aşırı katılım olur da yetişemem diye sadece Google İşletme yorum karşılığı yardımcı oluyorum. Yanlış anlaşılmak istemem amacım yorum falan değil sadece birkaç arkadaşa yardımcı olmak istemem.

Not : Önce hedef kelimeleri veriyorum, sonra isterseniz yorum atarsınız. koşmayın peşimden bizim iş ne oldu diye

Ne Yapıyorum ?

Bir yöntem sayesinde (bilen vardır belki bu yöntemi ama herhangi bir online tools kullanmıyorum, google kelime tamamlayıcı veya en alttaki ilgili aramaları tabiki vermiyorum) yazınızda geçirmeniz gereken anahtar kelimeleri veriyorum. Bu kelimeler hedef kelime ile alakalı , benzer en çok aranan kelimeler. Google o kelimelerin sayfanızda olduğu görünce daha da bir sevecek sizi.. Bunları yazı içerisine dağıtarak hem aramalarda yükselir hem de yan kelimelerden hit alırsınız. LSI - semantik seo olarak düşünebilirsiniz.

Sizden istediğim bilgiler site adresi ve çalışma yapmak istediğiniz sayfa (isterseniz en çok hit aldığınız sayfanızı bulup onu deneyebilirim)

Ek olarak (DA 65 - PA 55) dofollow backlink kaynağı ve anlatımı hediye ediyorum.

Sonrasında Geri dönüş feedback yaparsanız ayrıca sevinirim.

Konu yanlış yerde ise özür dilerim, taşınabilir.
Pm alabilir miyim