Merhaba arkadaşlar,

2 hafta önce Vatan'dan aldığım Jabra Step kablosuz kulaklığımı, doğum günümde gelen daha üst bir modelden ötürü elimden çıkartmak istiyorum. Ürünün faturası, kutusu, yanında verilen aksesuarları, şarj kablosu mevcut.
2-3 kere kullandım ve memnundum.

Fiyat 100 TL

Özelliklerini okumak isteyenler için

Kablosuza geçin
Step Wireless, kablolardan vazgeçerek müzik dinlemenizi, oyun oynamanızı ve hareket hâlindeyken gelen aramalarınızı cevaplayabilmenizi sağlar; üstelik yüksek kaliteli stereo ses ile. Step Wireless ile telefonunuzu cebinizde bırakabilir, müziğinizi ve aramalarınızı doğrudan kulaklıklardan kontrol edebilirsiniz.

Harika ses kalitesi
Müziğinizi bütünüyle dinleyin. Ses yalıtımlı kulaklıklar küçük olabilir; ancak etkileyici bir ses verir. Kulağınızdaki duruş açısı, müziğinizi tüm gücüyle dolu dolu dinleyebilmenizi sağlar ve müziğinizden tek bir notayı bile kaçırmazsınız

Hareket hâlindeki yaşam tarzları için tasarlandı
Step'in kulaklıkları o kadar hafif ve rahat ki, kulağınıza taktığınızda varlıklarını bile unutabilirsiniz. Yumuşak ve esnek GelHooks™ üç farklı boyda EarGels™ ile, kulağınızla doğal bir uyum ve emniyetli bir kullanım sağlar. Toz ve su geçirmeyen Step, yaşam tarzınıza ayak uydurması için tasarlandı.·Kablosuz Teknoloji: Bluetooth
Kablosuz bağlanabilirlik için Bluetooth™ desteği
·Bluetooth sürümü: 4,0
Bluetooth® Sürüm 4.0'ı destekler
·AVRCP: Evet
Mesela mobil telefonunuz gibi başka bir cihazdan müzik akışı yaparken, müziği bu cihazdan kontrol edebilirsiniz
·Müsik: Evet
Bu cihaz; akıllı telefon, Bluetooth etkin dizüstü bilgisayar, tablet veya MP3 çalar gibi cihazlardan müzik akışı yapabilir
·Konuşma Süresi: 4 saate kadar
4 saate kadar
·Bekleme Süresi: En fazla 144saat
Bekleme Süresi, cihazın açık kalabileceği maksimum süredir
·USB'den Şarj Etme: Evet
USB'den Şarj etme, bir cihazın USB kablosu ile şarj edilmesini sağlar
·Takma Şekli: Kulak içinde
Kulak içi cihazları kulak içine takılır
·Ağırlık: 16.5gram
Ürünün ağırlığı (gram cinsinden)
·Kulak Yastığı Tipi:
Orta (M) boy silikon kulaklık başlıkları