n3pix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,Üzerinde çalıştığım bir projem var. Bu projeyi benimke birlikte geliştirecek, bir arkadaşa ihtiyacım var. Projeyi, burada anlatmam mümkün değildir. Maalesef ki, verebilecek ücretim de yoktur. Fakat projeye ortak yapabilirim. Bu arada projenin kullanıcı çekme ve ilgi duyma potansiyeli, global olarak (sadece Türkiye değil) yüksektir. Proje, hız ve performans amacı ile NodeJS ve MongoDB üzerinde geliştirilmektedir.

Birlikte çalışmayı kabuk edecek arkadaş, kendisini çalışma süresi için cok sıkmayacak. Esnek bir biçimde çalışılacaktır. Fakat, eğer kendisi projeye inanır ve tutacağını düşünürse kendisi istediği kadar hızlı çalışabilir. Kendim HTML/CSS/JS ve bunların ilişkili olduğu tasarım kütüphaneleri de dahil olmak üzere bilgiliyim fakat görsel olarak güzel sonuçlar çıkaramıyorum tasarımda. Bu nedenle, bu konuda iyi olan bir arkadaşa ihtiyacım var.

Teşekkürler, iyi günler dilerim. Lütfen konuyu, baltalamayınız. Ücret veremememin nedeni, cebimin boş olmasıdır. İlgi duyanlar PM yazabilir kendileri ile WhatsApp üzerinden görüşebiliriz. İlgi duymayanlar ise, fikirlerini belirtmek isterlerse güzel bir biçimde tartışma çıkarmayacak şekilde belirtilerse sevinirim
Ben yardımcı olayım size