Samsunda batıpark diye bir piknik yeri var bilenler bilir . Büyük bir yer . Dün 4 tane İktidar partisinin seçim arabası arka arkaya gidiyor ve 2-3 dk da bir tekrar aynı yerden dönüyorlar . Yani 2-3 dk da bir 4 seçim arabasının sesi geliyor. Arka arkaya gidiyorlar. Bu arada başka partinin aracı da geçmiyor.
Döndükleri kavşağın önünde bekledim , el edip durdurdum. "Bu şekilde 4 tane arka arkaya giderek , iftarını dışarıda açıp açık havada açıp , kafa dinlemek için gelen insanları rahatsız etmeye hakkınız var mı ? , seçimi bu şekilde kazanıp bu şekilde oy artıracağınızı mı düşünüyorsunuz " dedim.
Eleman bana aynen şu şekilde dedi " İleride iyi partinin iftar etkinliği var , pikniğe gelmişler. Müzik çalıyorlar etkinlikte. Parti koordinasyon merkezimize halkımız tarafından bizim partinin neden arabaları dolanmıyor diye şikayet geldi . Seçime kadar katlanacaksınız artık " dedi

Bu kadar vizyonsuzluk olmaz . Bunu tüm partiler için söylüyorum. Halkın parasını harcayarak , har vurup harman savurarak seçim kazanılmaz. Herkes vereceği adayı kafasında kestirmiştir. Müzikle oy veren var mı gerçekten ?