Bir telefoncu olarak şöyle yorum yapabilirim. Şimdi servis her türlü o ekranı kırmadan, kırık ise iyice dağıtmadan kaldırır bundan şüphem yok fakat ekran kırık diye kullanıcıya yıkmaya çalışıyorlar o da ayrı bir mesele. İkinci husus şu sağlam ekranı kaldırmak ile kırık ekranı kaldırmak aynı şey değil. Misal sizin cihazın sağ üst kısmı kırık diyelim servis ekranı kaldırırken o kırık bölgenin daha fazla büyüme olasılığı var veya ortalara doğru çatlama ihtimalide var serviste bunu kabul etmiyor. Kabul etse siz dersiniz bu sefer bunun üstü kırıktı şimdi ortası da kırılmış diye bunla karşılaşmamak için girmiyorlar darbeli ekranların onarımına. Kırık olmayan ekranı kaldırmak daha kolaydır. Başta da söylediğim gibi ama kırıkta olsa tuz buzda olsa servis ekranı kaldırır mevcut zarardan başka zarar vermeksizin. Şahsen ben kaldırırım. Tüketici hakem heyeti ne karar verir bilmiyorum lakin bence iyi bir sonuç alamayabilirsiniz. Kullanıcı hatası olduğu için ekran yukarıda yaptığım açıklama veya buna benzer bir açıklama ile tüketici hakem heyetinin kararını değiştirebilir servis lakin denemekte fayda var tabi. Son olarak hangi parçaların değişimi için sizden ne kadar fiyat istediler merak ettim ?
Hocam bu yorumunuz iyi oldu daha dilekçe mi yazmamıştım bunları da oraya not düşerim. Telefon işiyle uğraşanların fikirleri ve yorumları benim için daha önemli. Dilekçemde daha iyi durabilir. Hocam cam ve arka kapak için 1800 tl istediler.