Rammstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nic.tr hala modernleşmeye karşı savaş verdiği için tr uzantılı domainleri önermiyorum. Yıl olmuş 2018 tasarım ve sistem 10 sene öncesiyle aynı. Dns güncellemeleri belirli saatlerde yapılıyor. Whois gizliliği yok. İlerde projenizi elinizden çıkarmak isterseniz alan adı devri yasak vs. Hele hele bide bunların teknik desteğine muhtaç kalırsanız allah kolaylık versin. Telefonunuzu okey oynayan amcalar açıyor. Kısacası nic.tr çağdışı bir kurum. Gidin global domain uzantılarından birini alın kafanız rahat olsun.
ByFataLTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben aldım bir tane domain pişman oldum. Tamam jenerik domain ama DNS değiştirme olayı beni bitiriyor.
DNS değiştirme ve devir konularındaki saçmalıklar tamamen aklımdan çıkmış . Hatırlattığınız iyi oldu, teşekkürler
tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uyum sağlıyorsa eğer xxxxturk com derim. gen tr lere girmeme gibi bir huyum var mesela benim saçma ama öyle. benim gibi insanlar olduğunu düşünürsek te com olan daha cazip ha yanlış anlaşılmasın ben de bazen farklı farklı uzantılar alabiliyorum ancak kendim bir araştırmada girmiyorum
com'u alma kararı verdim hocam. Bana da daha mantıklı gelmeye başladı