VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranızı kurtarıp sistemden ayrıldığınızda görüşelim. Bu arada evet sözün doğrusu odur. Fakat fare için farketmez kapandaki peynir olsun. Ayırt edemez. (Lütfen sistemde değilim demeyin. Yukarıda bahsettiğiniz bayilik sistemi ile network benzetmesi kyaninin 1 numaralı aldatmacısıdır. Eğitim aldığınız aşikar.)
Konudaki son mesajımdır. İyi forumlar
Sistemde değilim dediğimi hatırlamıyorum zaten, farkındaysanız ben müşteriyim dedim. Kurtaracağım bir para yok ortada, sadece kendi kullanacağım ürünü aldım bayi oldum. Öyle bin liralar, 2 bin liralar falan yatırmadım yani. 3 kişiyi falan almak diye bir şey de yok. 2 hatla çalışıyorlar. Bence firmanın güncel hali konusunda bilginiz yok muhtemelen. Ben iş kısmıyla ilgilenmiyorum, bunu da ilk mesajımda kibarca belirttim. Ürün orada beğenen alır, beğenmeyen almaz. Dünyada 4 milyondan fazla insan beğenmiş almış. Eminim birçok insan da beğenmemiştir. Ben ürüncüyüm, ürünle ilgileniyorum. Birileri işle ilgilenir, birileri hiç ilgilenmez. Keşke mevzu hiç buralara gelmemiş olsaydı. Yorumlarımda sizi kıracak bir şey söylediysem hakkınızı helal edin.