CNZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen ne iş yapıyorsun? Network reklamı yapacaksam direkt yaparım neden dolaylı yapayım? Ürünler hakkında ne biliyorsun? Aldın mı? Denedin mi? Kullandın mı? Bana yalancı olmayan ürün söyler misin ben de alıp kullanayım? Network marketingle satıldığı için mi yalancı oluyor? Ürünleri araştırdın mı? İçeriğine baktın mı? Götürüp doktora, eczacıya veya aktara falan sordun mı? Kimyager misin biyolog mu ya da gıda takviyesi uzmanı mı? Sitede paylaşılan şeyler çöpse okuma arkadaşım, zorla okutan mı var sana? İnsan emeğe saygı duyar, bu adam bunları yazmış, uğraşmış diye. Ama anladığım kadarıyla sen sadece sağlık ve gıda takviyeleri konusunda değil, blog siteleri, kişisel gelişim ve kariyer konularında da uzmansın. Çok üst düzey bir eğitmen olmalısın belki de? Ah benim ülkemin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanları. Siz de olmasanız çekilmez bu memleket. Gece gece daha fazla günaha girmeyeyim, ilk mesajımda insan gibi ricada bulundum konuyu amacı dışına saptırmayalım diye ama hem sahtekar olduk, hem reklamcı hem de bir ton eleştiri yedik. Neyse dostum, çok ciddi bir şirketin çok önemli bir işini yapıyorsun muhtemelen. Acayip de memnunsundur mesleğinden hatta emeğinin karşılığını fazlasıyla alıyorsundur, şu anda da mesela buradaki bu önemsiz meseleyle uğraşmayacak kadar yoğun ve aşmış olman lazım. O yüzden hayırlı geceler sana.
Network reklamı yapamayacağın için dolaylı yoldan avlanıyorsun çünkü. Ama biz arkadaşların gözünü açmak için buradayız. Yani merak etme. Şatafatlı cümlelerin ile bu platformda keriz yerine koydurtmayız kimseyi. Bu arada evet kimyagerim. Ayrıca sertifikalı programlamacıyım. Ve evet hatrı sayılır bir şirkette Siemens üretim hattı yöneticisiyim. 10 senelik bir üye olduğuma göre adsenseden seoya birçok bilgim olduğunuda düşünüyorum. Bunları sırf sordun diye söylüyorum. Övünmek için değil yani. Kat kat fazlasıda var. Bu yeterlidir. Şunuda unutma. Ucuz peynir fare kapanında bulunur. Bu sistemde kapan kurduğunu zannedenler aslında kapana çoktan kapılmış garibanlardır.