Süre konusunda bir endişem yok. Aynen benim arkadaşımda Sony telefonu için su geçirmesiyle alakalı bir sıkıntıyla vermişti ve para iadesi almıştı ama bu konuda sanki Apple açık vermez ve bilir kişi beni haksız bulur hissine kapıldım. Hükümet konağında yazı işlerine gittiğimde orda ki adam telefonunu %90 geri gönderirler filan diye bi ağızla konuşuyordu. Sen haksız çıkarsın boş yere uğraşma gibisinden.
Öncelikle bu açık değil sistem sorunu. Açığı kullanmadık veya açığı kullanmıyorsunuz. Hakkınız olanı istiyorsunuz. Ekranın kırık olması garanti sürecini etkiler mi emin değilim. Ancak firma bunu darbeye bağlayabilir. Cihaz darbe aldığı için kullanıcı hatası diyerek geri çevirebilir. Bu durumda çok haklı çıkma şansınız olmaz. Ama denemekten de kimseye zarar gelmez. Denediniz diye kaybedecek bir şeyiniz yok. Hakkınızı arayın, haklı iseniz kazanırsınız değilseniz kaybedersiniz. Onlar öyle dedi bunlar böyle dedi diye yaşanmaz hayat. Kanunlar düzenlemek için var. En olmadı parası neyse yaptırır veya gider yenisini alırsınız.