MeMoLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adres değişikliği kısmından değiştirdiniz mi o eski domainleri ? bende sorun yok
değiştirdim hocam orda bi sıkıntı yok orda değişip gönder yapılmıs vaziyette olmasına rağmen bu bölgede hepsi görünmüyor bende bunun nedenı ne bir turlü bulamadım.

Agent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre Aralık ayında yapılan arama sonuçlarını iyileştirme güncellemesinde 301 kriterlerinde de bazı değişiklikler yapılmış görünüyor. Son 6 aydır 301 yönlendirme yapan kişilerde bu ve buna benzer problemler görünmekte. Artık 301 yönlendirmelerine güvenerek hareket etmemenizi öneririm. 1 domain arkasına 50 domain ise bana göre çok yanlış bi uygulama. Hele bu güncelleme ile o aktif domainlerden birini değiştirmek zorunda kalırsanız büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.
erişim engeli oldugu zaman malesef 301 atılmak zorunda kalınıyor peki burda ne yapmamız gerekıyor zaten kayıp şu şekilde yaşadım son zamanlarda atılan 301 lerimde o 50 domaınden mesela 7 8 tane hep aynı domaınler tabıkı infoları ne dönüyor nede infosu var görünüyo infosuz kalmıs görünüyorlar bir tavsiyeniz varmıdır hocam bu konuda.