Merhabalar,

iPhone 6s telefonumu geçen hafta garantiye vermek istedim. Son tarihi 17 hazirandı. Telefonumun kulaklık girişinde kulaklığı takınca geri atma yapıyor ve şarj girişinde de buna benzer bir problem var. Telefonun sesli/sessiz'e alma tuşu kendi kendine bazen aşağı düşüyor bazen yukarı çıkıyor. Bunlardan dolayı telefonumu garantiye gönderdim. Ama garantiye girer mi diye o sırada Apple Müşteri Hizmetleriyle konuşayım dedim. Ekranımda çatlak olup olmadıklarını sordular. Ben de sol üst köşesinde ufak çatlak var dedim. O zaman garantiye girmeyebilir diye söylediler. Sebebini sorduğumda, kulaklık&şarj girişini yapabilmeleri için ekranı kaldırmaları gerekiyormuş ve bu durumda ekran kırılıyormuş hatta zarar gelebilirmiş. E peki telefonum sağlam ekran olsaydı bu sıkıntı yine olucaktı değil mi diye soruyorum. Evet diyorlar. E o zaman sağlam veya sıkıntılı ekran olmasında siz her türlü sağlam ekranla değiştiriceksiniz burda mantık hatası yok mu diyorum. Prosedürümüz böyle diyorlar.
Yani Apple bunu garanti kapsamına alırken düşünemiyor mu? Yani o zaman ekrana bir şey geldiğini an diğer cihazdaki tüm sıkıntılar fabrika çıkışından kaynaklı olsa bile direk garanti kapsamından çıkıcak mı?
Sizce tüketici hakem heyetine başvurmalı mıyım ? Haklı çıkabilir miyim?
Bu konu da nasıl adımlar izlemeliyim, yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar..
(Not: Telefonum garantiden döndü, ücret talep ettiler benden. Ben de kabul etmedim.)