Kendi sitelerinde halen themeforest'e link veriliyor.
Yanlış bilmiyorsam 3-4 gün önce yeni bi güncelleme yayınladılar, belki de o güncelleme de bi sıkıntı olduğu için envato suspend etmiştir.
Sosyal medya hesaplarından da bi açıklama yapılmamış, muhtemelen ve umarım en kısa sürede döner geri themeforest'e
Hocam birkaç gün beklemenizi öneririm ya yeni güncelleme ile gelecekler yada kendi sitelerinden satış yaparlar
şans beni buldu daha yeni adsense heveslenip proje planları oluşturuyodum araştırmalarım sonucu hatta burda da sormuştum bu temaya karar vermiştim projelerin genelinde. 1 tane de aldım hemen şimdi olana bak inşallah geri döner.
hepsi neysede adamlar 2 3 tane temayla 77k satış yapmışlar. hesap kitabı yaparsınız işte arkadaşlar 77938x50 dolar vs..
adamlar yapıyor ama
bu tema neden bu kadar ilgi topluyor, aydınlatacak birileri var mıdır? nedir bu temanın kerameti
https://demo.tagdiv.com/newspaper/ şurdan bir inceleyin hocam görsellik olsun hız olsun reklam yerleşimi olsun yönetilebilir yapısının kolay olması sade olması seo uyumu olsun ayrıca sağdaki panelden görebileceğiniz üzere demolarındaki sektörel çeşitlilik olsun açıklıyor olmalı herşeyi.