Merhaba, wordpress kurulu sitemde bazı problemler oldu arkadaşlar.
Şimdi, sitemde wordpress kurulu. CloudFlare de kurulu. Https de açık.
İlk başta her şey iyiydi.
Sonra ben siteye Question&Answer scripti kurdum, soru sor cevap al olan. Wp'nin yanına kurdum.
Aradan 1 gün falan geçti. Site açılmamaya başladı. Daha sonra site açıldı fakat şuan ana sayfası doğru açılıyor sitenin, herhangi bir makaleye tıkladığımda ise sayfadaki tüm stiller ve js ler gidiyor. Sağ üstte "Güvenli olmayan içerik engellendi" diyor.

Wp-admin'e ise hiç girmiyor:
Bu sayfa çalışmıyor
site sizi çok fazla kez yönlendirdi.
Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
hatası veriyor.

Wordpress'de baya bir sıkıştırma işlemi yapmıştık, html,css js falan için gerek clouddan gerek cpanelden gerekse eklentiyle(2x) sıkıştırma yapmıştık. Acaba diyorum, Qa kurunca, bu eklentiler stilleri sıkıştırmaya çalışırken karıştırdı da sistemi bozan bir durum mu ortaya çıktı. Cpanel erişimim var. QA nın tüm her şeyini sildim, dosyalarını da veritabanındaki kayıtlarını da sildim. Ama değişim olmadı. Geri yükleyecek yedeğim yok ve yazılarla ayarlarımın boşa gitmesini istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebiliriz?
Hostingi bir arkadaşım, eğer okuyorsa çok sağolsun sponsor olmuştu, baya kurulumları falan yapmaya, optimizasyona çok yardımcı oldu, saatlerce çalıştı onu tekrar meşgul etmek istemiyorum hem kendim bir şeyler öğreneyim hem de sorunu çözeyim diyorum boş durarken. Fikirleriniz nedir, neler yapmalıyım? Cloudflare'den kaynaklanan bir problem olabilir mi? yada SSL'den. Cloudflare'de Flexible ssl açık.

Cloudflare'den SSL'i kaldırdım, makalelere tıklayınca stiller gitmiyor. Artık okuyabiliyorum ancak hala wp-admin girmiyor, aynı hata.