Hocam düşecektir yükselecektirler varsayım üzerine bakmam ben açık konuşayım benim toptancım 5050 veriyor ben 5000 e alıp 50 lira kar ile ona veririm 5000 lira para bağlayıp 200 250 lir kar ile satılmasını beklemem çünkü en kötü 1000 liralık 2.el telefondan 200 250 lira kar yapıyoruz şahsen ben kullanıcı olsam 5100 den fazla vermem ama hastası vardır almaya niyetlidir belki biraz daha çıkabilir umarım anlatabilmişimdir.Konu sahibi arkadaşa tavsiyem 5100 filan teklif alırsa versin yinede kendisi bilir.
"Hocam düşecektir yükselecektirler varsayım." kısmına katılıyorum ama yeni iphone modellerinin çıkması bir varsayım değil gerçek

attığım linkte ki fiyatta gerçek hastası zaten 50 lira 100 lirayı düşünmez attığım linkteki parayı verir alır.
Ancak konuşulan yer r10 ve takibi satan her zaman üst limiti zorlar alacak ise her zaman alt limiti zorlar önemli olan ortak noktada buluşmak.
@Tatarstan; ayrıca 5399 tl ye
http://www.epttavm.com/item/42217892...-cep-telefonu- faturalı bulunabiliyorken. Neden kişi faturayı alacak adına kestirirse 5400 tl ye r10 dan alsın ki?