yok yok hiç problem yok araştırma yaptım dediğiniz fiyat ile karşılaştım.
Hocam,
Piyada bir çok arkadaş yazılımcı iş yapan var ama çoğu wp opencart vbuletin nr biliyim bu tarz portal sistemleri editleyip satıyor veriyor uyguna ama siz sıfırdan size özel yazılacak isteidğiniz gibi olavak bir sisteme vermeniz gereken fiyatı yazdık biz de bu piyasadayız eğer mevla belitrmemiş ve fiyat isteseydiniz bizde size o fiyatlar yazat teklif atardık.
Çünkü aslında piyasada bizim gibi sıfırdan edit veya hazır varez kullanmadan seo deateklı %100 uyumlu açık kaynak kodlu birdaha yazmakmistedim sıfırdan kodlıyan az arkadaş var ve onlarında açılış fiyatları bunlar çünkü sıfırdan bişey yapmaz zmana ve emek istediği gibi bilgiye ve biraz mantık yürütmeyede bazen gerek duyuluyor o yüzden fiyatlarda bunlar oluyor.
Siz '100tl' öğrenci işi diyince bende en azından yardımcı olmak içşn konuyu başka yer veya yerlerde açmanızda fayda olabileceğini düşünerek yazdım.
He bütçe konusunda tabi dediğimiz durumlar oluşabiliyorsa tabikide teklif vermek isteriz.
Zaten genelde %90 oranında ise ödemeler iş başlamadan %50 iş bitimi kalan %50 olarakta söylenmekte bu yüzden bizde ise iş başlamadan %50 iş bittikten sonra kalan %50 direk istemiyoruz ama yardımcı olmaya bazen çalışıyoruz. tabi son karar sizde sizin hayatınız ve yaşantınız hakimiyeti sizde bu yüzden en azından başka yer veya konulara açınki hızlı sonuc alabilin.
Veya en son çare google var olan bi yazılımı kendiniz editlemeniz veya kişisini bularak editletmeniz olacaktır.
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji