Kıraathane lafını duymuşmuşsunuz ama kıraathanenın kitaplarla dolu olacağını akılınıza gelen kağıt oyunlarının oynanmıyacağını söylediğini duymamışsınız.İnsanların orada kitap okuyup, kermes yapabilecekleri bir kıraathaneden bahsetti.Konuşmasını tekrar dinleyin isterseniz.
Umarım bundan sonra konuşmalarını tam dinleyip tam yazarsınız ve diğer insanların akıllarını çelmezsiniz.
Ya çok şey yazardım da size, inanın size bir şeyleri anlatmanın tamamen bir zaman kaybı olduğunu düşündüm ama neyse yine de yazayım. Konuşmayı dinledim. Buradaki insanlar da çocuk değil hiç kimsenin aklını çeldiğim yok. Herkesin kendi düşüncesi, herkesin bir şeyleri düşünüp söyleme hakkı var.
Siz bedava kek, bedava çay için oy verirsiniz. Biz ülkenin geleceği için oy veriyoruz bu kadar basit. Hiç kimse kusura bakmasın ben ülkemi düşünüyorum. Ülke seviciliği kekle, çayla ölçülmüyor öyle. Ben yerliyim ben milliyim demekle olmuyor. O yerli de o milli de biz yabancı mıyız? Şu ülke de Suriye'li bir insan bile bizim durumumuzdan daha iyi. 1600 TL asgari ücret verirler kat kat fazlasını alırlar. Bizim insanımıza Suriyeli kadar değer verilmiyor. Ve bugün Suriye'liler oy kullanıyor. Bu insanlar kim de benim ülkem de oy kullanıyor?
Yazımı alıntılayıp yol yaptı bedava kek bedava çay diyen arkadaşlar hiç boşuna alıntı yapmasın cevap vermeyeceğim.