Arkadaşlar selamunaleyküm hayırlı ramazanlar. Ben 2012 yılından beri youtube işiyle uğraşan biriyim. Pek içerik yüklemem 6 ayda bir 200 tl gelirdi. Dün birdenbire böyle bir mesaj geldi ve kanalımın para kazanması kapatıldı. Bu youtubenin yaptığı adilik değil de nedir Allah aşkına. Benim bildiğim 3 kez ihtar yolluyordu ve en son kapatıyordu. Ben şimdi ne yapacağım bana yardımcı olur musunuz lütfen. Hiç değilse az da olsa çorba param çıkıyordu.
Bu da gelen mesaj
Merhaba X X
Yakın zamanda yapılan bir inceleme sırasında, politika uzmanları ekibimiz Olkan Üver adlı kanalınıza yüklediğiniz videoları dikkatlice inceledi. Bu inceleme sonucunda videoların YouTube İş Ortağı Programı politikalarımıza uygun olmadığını tespit etti.Bugünden itibaren, kanalınız para kazanmaya uygun değildir ve para kazanma araçları ile özelliklerine artık erişemezsiniz. Uzmanlarımızın bildirdiği politika hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen para kazanma sayfanıza gidin.
Topluluğumuzun içerik üreticiler, izleyiciler ve reklamverenler için güvenli olmasını sağlamakla sorumlu olduğumuzdan zaman zaman bunun gibi zor kararlar almamız gerekebiliyor. Ancak herkesin hata yapabileceğinin de farkındayız. Bu nedenle YouTube İş Ortağı Programı'na 30 gün içinde yeniden başvurabileceksiniz. Kanalınızda değişiklik yaparsanız para kazanma özelliklerinizi geri alabilirsiniz.
Bu durumun kanalınıza etkisi
Diğer içerik üretici özelliklerinin çoğuna erişmeye devam edebilir ve şunları yapabilirsiniz:
Video yükleme
Videolarınızı düzenleme veya silme
Kitlenizle iletişim kurma
Şunları yapamazsınız:
Yeni veya mevcut videolardan para kazanma
Geçmişteki YouTube gelirleri için AdSense ödemeleri alma
YouTube Red, Sponsorluklar veya Super Chat'ten gelir elde etme
YouTube İçerik Üretici Destek Ekibi ile iletişime geçme
Videolarınızın arama ve öneri sistemlerimizde tanıtılma biçiminde değişiklik olmayacaktır.
Para kazanmaya yeniden başlamak için yapmanız gerekenler
Yeniden para kazanabilmenizi isteriz ancak bunun için kanalınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.