Merhaba hocam. Satış konunuz harika buna bir diyecek yok. Rakiplere güzel sallamışsınız, haklı bir çok sebepte sunmuşsunuz. Ben de negatif yönde saydıklarınıza bir çok ekleme yapabilirim yalnız size tek bir soru sormak istiyorum. Yaptığınız ticaretlere göz gezdirdim ve Seo hizmeti aldığınızı gördüm. Eksikleriniz neler bu konuda bize neler söyleyebilirsiniz?
Merhaba, öncelikle kusura bakmayın geç dönebildim elimde iş yogunluğum olduğu zaman iş veriyorum ve istediklerimin çok daha hızlı olması için. Yoksa 10 sitenin hepsine tek başıma yetişmem imkansız ötesi birşey. Basit olan on page işlemlerini ya burada yada başka arkadaşlara yayıyorum.
Konuda gerçekten olan şeyleri belirtiyorum. Birisi backlink paketi satıyor başlık ''Sitenizi uçuracak paketler'' sitenin adını dahi bilmeden neye göre kime göre uçacak? Dışardan mantıksal olarak düşünen biri olarak diyorum. Neye göre uçaçak belki sitem spamlı veya on page seo belki hiç yok !
Herkes soru sorabilir o konuda endişeniz olmasın. Soru soran insan ne istediğini bilen insandır.